Certificaat van deelname aan het NK legpuzzelen

Hoe ziet het komende jaar eruit:

Na het succes van vorig jaar gaan we dit jaar evenveel voorrondes houden als in 2022/223 en natuurlijk weer een spetterende finale. Dit najaar gaan we in overleg met Jumbo hoe we de finale NK legpuzzelen 2023-2024 en natuurlijk de Jan van Haasteren fan dag nog leuker kunnen maken.

Voorrondes:

Het is altijd een hele puzzel om de agenda rond te krijgen, maar het is weer gelukt! Er is weer een nieuwe planning gemaakt met 15 voorrondes verspreid door Nederland met twee nieuwe locaties. We beginnen 28 oktober in Sleeuwijk en eindigen 3 maart in Teteringen.

 

Inschrijven:

De inschrijving voor het nieuwe seizoen NK legpuzzelen 2023/2024 start zondag 9 juli. In de loop van de dag kunnen jullie via de website inschrijven.

 

De Finale:

De finale staat nu gepland voor zondag 7 april 2024. De datum om alvast te noteren in de agenda. De laatste week hebben we met alle betrokken partijen geëvalueerd en alvast de grote lijnen voor de komende finale uitgezet. Als er meer duidelijk is hoe de finale eruit gaat zien, dan lees je dat op de website.