Certificaat van deelname aan het NK legpuzzelen

Meehelpen

Nieuwe locaties:

Wij zijn altijd geĂ¯nteresseerd in nieuwe locaties. Heeft u een locatie op het oog, laat het ons weten via de e-mail en we gaan kijken of dit geografisch past en of de locatie voldoet. Zo moet de ruimte groot genoeg zijn voor minimaal 40 teams en moet er voldoende licht zijn, maar het belangrijkste is dat de locatie garant staat voor een gezellige avond (dus geen sportzaal)!

Stages:

Van snuffelstage tot een stage marketing, wij staan er voor open om je de kans te geven in de keuken van het NK legpuzzelen te kijken en je een leuke stageplek te bieden. Aanvraag graag per e-mail.

Foto/video:

Houd je van fotografie en/of video en lijkt het je leuk om een avond op een originele manier vast te leggen? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.

Handjes bij de finale:

Tijdens de finale komt er heel veel op ons af en kunnen we hulp heel goed gebruiken. Lijkt het je leuk om tijdens de finaledag te helpen, dan horen wij dat graag. Denk aan: Inschrijven teams, juryleden, verzorgen social media, op- en afbouw van de evenementenhal of bijvoorbeeld de aankleding van de zaal. Stuur ons een e-mail en wij bekijken de mogelijkheden.