Certificaat van deelname aan het NK legpuzzelen

Finale NK legpuzzelen 2024

Dit jaar voor het eerst twee finale dagen! Zaterdag 6 april organiseren we de voorrondes en de finale NK legpuzzelen Solo & Duo. 90 solopuzzelaars en 90 duo's gaan de strijd aan om een plekje in de finale. Aan het eind van de dag zal de finale plaats vinden en weten we wie Nederlands kampioen puzzelen Solo en Duo zijn. Wil je komen kijken of iemand aanmoedigen, de entree is gratis.

Zondag 7 april is de finale van het NK legpuzzelen voor teams. In 15 voorrondes met in totaal 752 teams hebben de beste 48 teams zich weten te plaatsen voor de finale. Net als voorgaande jaren wordt dit georganiseerd in combinatie met de Jan van Haasteren fan dag. Een uniek evenement die je als Jan van Haasteren fan niet wilt missen! Voor deze dag heb je een ticket nodig.

Hieronder zoveel mogelijk antwoorden op je vragen. Mocht je dan alsnog vragen hebben, stuur een e-mail naar info@nklegpuzzelen.nl

 

Veel gestelde vragen:

Programma zaterdag 6 april

Voor het eerst gaan we een NK legpuzzelen organiseren voor Solo en Duo. Een aantal weken terug heeft de inschrijving plaats gevonden en binnen 20 minuten was het helemaal uitverkocht!

's Ochtends en 's middag zijn er eerst 3 voorrondes van beide categorieën en om 16:00 uur begint de gezamenlijke finale. Om 17:30 uur weten wie de beste puzzelaar(s) van Nederland zijn. Het evenement is gratis te bezoeken, dus neem vooral je vrienden, familie of supporters mee! Naast de voorrondes is JvH-puzzels aanwezig met een verkoopstand en kan iedereen deelnemen aan het Speedpuzzelen

Hal 60 zal zorgen voor de drankjes en een foodtruck zal aanwezig zijn voor een heerlijke gevarieerd lunch.

Download hier het programma.

Programma zondag 7 april

Download hier het programma voor zondag. Om de finale bij te wonen en/of de Jan van Haasteren fan dag te bezoeken heb je een entreeticket nodig. Koop je tickets hier.

Het programma zier er als volgt uit:

13:00 Zaal open voor finalisten en bezoekers en opening Fan-zone

14:10 Presentatie en onthulling finale puzzel

14:30 Start finale NK legpuzzelen

15:30 De eerste teams hebben de puzzel klaar

16:30 Prijsuitreiking

17:30 Einde programma

Kan ik zonder entreeticket de finale bezoeken?

Voor zaterdag 6 april heb je geen entreeticket nodig. Voor zondag 7 april heb je wel een entreeticket nodig en kan je op vertoon hiervan de finale van het NK legpuzzelen bezoeken en natuurlijk de Jan van Haasteren fan dag. Deze zijn hier te koop.

Naast het entreeticket krijg je een unieke Jan van Haasteren gadget. Deze is exclusief voor alle bezoekers van de finale NK legpuzzelen op zondag. Daarnaast krijg je ook een consumptiebon voor koffie of thee.

Wat is er te doen in de Fan-zone?

Ook dit jaar zijn er weer leuke activiteiten. Download hier het programma met onder andere:

- Speed puzzelen

- Blok puzzelen

- Darten

- De tekenaars Jan, Wilma en Dick zullen aanwezig zijn

- Selfie wand

En natuurlijk gezellig bijpraten met andere Jan van Haasteren fans!

Kan ik hier de nieuwe puzzel kopen?

Uiteraard kan dat en dan heb je de nieuwste Jan van Haasteren puzzel als eerste! Na de start van de finale is de puzzel te koop in de JvH verkoopstand.

Er is een uitgebreide verkoopstand van JvH-puzzels.nl. Als je er zeker van wilt zijn dat je bestelling klaar ligt, dan kan je je bestelling plaatsen via JvH-puzzels.

 

Kan ik met het openbaar vervoer komen?

Uiteraard is dat mogelijk zowel vanaf Schiphol als vanuit Leiden met de bus.

Download hier de routebeschijving.

Is het evenement toegankelijk voor rolstoelen?

Ja, de evenementenhal is hiervoor geschikt. De entree is zonder drempels en er is ook een invalidetoilet.

We gaan proberen een speciale plek te reserveren zodat je de finale goed kan volgen.

Waar vindt de finale plaats

De finale vindt plaats in Roelofarendsveen. Het adres is:

Hal 60

Pasteurweg 60

2371DW Roelofarendsveen

Zuid-Holland

Download hier de routebeschrijving.