Certificaat van deelname aan het NK legpuzzelen

Nieuw: NK legpuzzelen solo en duo

Na het succes van vorig seizoen gaan we dit jaar het NK legpuzzelen Solo & Duo landelijk uitrollen. We zullen 7 voorrondes verspreid door Nederland gaan organiseren.

Voorrondes NK legpuzzelen solo

Bij iedere voorronde zal een Jan van Haasteren puzzel van 500 stukjes gemaakt worden. Uiteraard blijft de afbeelding geheim tot aan het begin van de voorronde. Je hebt maximaal 2,5 uur de tijd om de puzzel te voltooien. Is de puzzel dan nog niet af, dan zal worden geteld hoeveel stukjes er nog niet zijn aangelegd. Van elke voorronde gaan de snelste 3 naar de finale.

Voorrondes NK legpuzzelen duo

Bij iedere voorronde zal een Jan van Haasteren puzzel van 1000 stukjes gemaakt worden. Uiteraard blijft de afbeelding geheim tot aan het begin van de voorronde. Samen heb je maximaal 2,5 uur de tijd om de puzzel te voltooien. Is de puzzel nog niet af, dan zal worden geteld hoeveel stukjes er nog niet zijn aangelegd. Van elke voorronde gaan de snelste 3 naar de finale.

Inschrijven

Via de nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte wanneer er ingeschreven kan worden voor individuele deelname en duo's.

De finale

De finale NK legpuzzelen Solo en Duo zullen net als vorig jaar tegelijk plaats vinden op zondag 7 april. Je kan dus niet aan beide finales van Solo & Duo deelnemen! Op deze dag zal ook de finale voor Teams gehouden worden. Deze finale zal aansluitend op de finale Solo & Duo gehouden worden.

Bezoekers

Bij de voorrondes kan je als bezoeker gratis naar binnen en kan je de wedstrijd van dichtbij volgen en/of iemand komen aanmoedigen. Wil je de finale als bezoeker bijwonen, dan heb je een entreeticket nodig.